Sertifikaatit

Suojaa sivustosi sertifikaatilla

 • Sertifikaatit helposti verkkokaupasta
 • OV- ja EV-sertifikaatit saatavissa
 • Johtavien toimittajien sertifikaatit

Domain Validation (DV)

Perustasoinen sertifikaatti

Nopea toimitus, henkilökohtaisille sivustoille ja blogeille

Tilaa

Organization Validation (OV)

Yritystasoinen sertifikaatti

Organisaation identiteetti tarkistettu, ideaalinen yrityksen sivustoille

Tilaa

Extended Validation (EV)

Maksimaalinen suojaus

Vihreä osoiterivi yrityksen nimellä, sopii erityisesti verkkokaupoille

Tilaa

Katso kaikki sertifikaatit

Mikä on SSL sertifikaatti?SSL sertifikaatti mahdollistaa tietoliikenteen salaamisen, jolloin palvelimen ja selaimen välillä liikkuva tieto on suojattu eivätkä ulkopuoliset pääse sitä lukemaan. SSL-suojatulla sivulla käytetään HTTPS-tietoliikenneprotokollaa ja selain näyttää osoiterivillä yhteyden olevan suojattu.

Kaikkien SSL-sertifikaattien yhteydessä käytetään samoja salausalgoritmeja tietoliikenteen suojaamiseen, mutta sertifikaatteihin liittyvät organisaation tarkistus ja sitä kautta syntyvä luottamus sivustoon vaihtelee sertifikaatin tyypin mukaan. Perustasoiset sertifikaatit (Domain Validation) ovat helpoimmat ja edullisimmat hankkia. OV- ja EV-sertifikaatit vaativat myös yrityksen tai organisaation validointia ja tarjoavat näin paremman luottamuksen sivuston käyttäjille.

EV-sertifikaatit tarjoavat korkeimman mahdollisen suojan ja luottamuksen. Yrityksen tai organisaation nimi näytetään erottuvasti selaimen osoiterivillä, jolloin vierailijoiden on helppo tunnistaa olevansa oikealla ja luotettavaksi todetulla sivustolla. Lähes kaikki suuret yritykset käyttävät tämän vuoksi EV-sertifikaatteja.

 • RapidSSL

  RapidSSL® Certificates help you keep your customers' transactions secure with up to 256-bit data encryption and site authentication. Buy a certificate and speed through enrollment with automated domain control validation. Best of all, our SSL certificates are among the most affordable in the industry. We keep our costs down and pass the savings on to you.

  from
  17,00 €/yr
  Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi

Jos et löydä tuotteista juuri tarvitsemaasi, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.


Ota yhteyttä