Sähköposti - Android 6.0

Esimerkki Android 6.0 asetuksista suojatulla IMAP-yhteydellä.

1. Luo uusi sähköpostitili, aloita antamalla sähköpostiosoite ja salasana. Valitse tämän jälkeen manuaalinen asetusten asettaminen.

2. Valitse IMAP-tili

3. Aseta asetukset alla näkyvän mukaisiksi.

- korvaa esimerkin sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana omalla osoitteellasi ja salasanalla
- aseta IMAP/SMTP-palvelimen osoitteeksi palvelin, jolla webhotellisi sijaitsee. Mikäli olet asiasta epävarma, varmista osoite asiakaspalvelusta.

• 0 käyttäjä(ä) piti artikkelia hyödyllisenä